Een Mega DeFi Project Buy-Sell (BSE) ILO Presale gaat vandaag van start.

|

Een Mega DeFi Project Buy-Sell (BSE) ILO Presale gaat vandaag van start.

De cryptokapitaalruimte heeft de laatste tijd een drastische en exponentiële groei gezien en ervaren, dit is een gevolg van de decentrale financiering (DeFi) die een geheel nieuwe dimensie heeft gekregen en er veel positieve aandacht omheen heeft getrokken. Op het moment van schrijven bedraagt de totale marktkapitalisatie van DeFi meer dan $14B. Dit toont aan dat de vibe rond DeFi enorm is en in enkele jaren tijd een astronomische groei heeft gekend. En het feest is nog maar net begonnen, want veel gebieden moeten nog worden verkend.

De BSE-voorverkoop

Omdat we hebben samengewerkt met het LID-protocol, heeft de Buy-Sell het eerder bekend gemaakt over de aanstaande voorverkoop van de BSE-IAO. De voorverkoop zal plaatsvinden op 26 september om 9.00 uur PST en zal worden gelanceerd op LID-voorverkoop dApp. Het LID Protocol biedt een state of the art service en technologie die ervoor zorgt dat investeerders voor 99,99% verzekerd zijn. Ik bedoel, gezien wat er in de ruimte gebeurt in termen van “tapijttrekken”, elimineert LID deze factor volledig. Aan het einde van de Buy-Sell Presale zal 60% van de ETH permanent worden opgesloten in de Uniswap liquiditeit binnen 72 uur, 15% zal worden gebruikt om BSE Token terug te kopen en te verbranden, dit voorkomt dat de dump tegelijkertijd de inflatie vermindert en de vraag doet toenemen.

Website: https://buy-sell.io (onder de timer klik op de “Join Presale” knop)

Prototypelink: https://sale.lid.sh/buysell

Procedure:

Het is heel eenvoudig, klik op de BSE-voorverkoop knop op de Buy-Sell website, sluit dan de Metamask of andere portemonnee aan, zorg ervoor dat uw ETH klaar is, en klik dan op de “DEPOSIT” knop nadat de voorverkoop is gestart.

Ook voor de mobiele gebruiker kunt u de voorverkooplink op onze website kopiëren en zoeken in mobiele portemonnee-apps (zoals Trustwallet, imtoken) DAPP-browsers, en naar de pagina gaan om uw portemonnee aan te sluiten.

Meer details zijn hier te vinden https://medium.com/@BuySell_Network/buy-sell-bse-ilo-presale-gepland voor-sept-26e-9am-utc-7-op-deksel-protocol-dapp-fab8e1cff596

BSE-voorverkoopgegevens

Het totale aanbod: 100.000 BSE

Voorverkoop: 30.000 BSE (30%)

Voorverkoop Basisprijs: 1 ETH = 16 BSE

Zachte dop/Harde dop: 500ETH/2000ETH

Vroegtijdige deelnemingsbonus: Is als volgt

0 – 99 ETH, 40% Bonus

100 – 199 ETH, 30% Bonus

200 – 299 ETH, 20% Bonus

300 – 399 ETH, 10% Bonus

400 – 499 ETH, 5% Bonus

500 – 999 ETH, 2,5% Bonus

1000 – 1500 ETH, 1% Bonus

1500-2000 ETH, 0% bonus

Over Kopen-Verkopen

Buy-Sell is een DeFi en non-custodial ecosysteem dat diensten zoals geaggregeerde decentrale en synthetische asset swap, governance, staking, landbouw, uitlenen en lenen via een BSE-lidmaatschapsmechanisme brengt.

BSE is het nutsprikkeltje voor het ecosysteem waarbij BSE-houders 75% van de door ons berekende vergoedingen verdienen, terwijl de resterende 25% wordt gebruikt om BSE terug te kopen en te verbranden, wat automatisch waardeverhogend werkt doordat de vraag toeneemt.

Met 3 unieke types van inzet, verdienen BSE-houders dagelijks of maandelijks BSE, en andere activa belonen afhankelijk van het type ingezette inzet.

Dit is een persbericht. Lezers moeten hun eigen due diligence-onderzoek doen voordat ze enige actie ondernemen met betrekking tot het gepromoot bedrijf of een van zijn filialen of diensten. Bitcoin.com is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies veroorzaakt of beweerdelijk veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of het vertrouwen op enige inhoud, goederen of diensten vermeld in het persbericht.

Beeldkredieten: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Plaats een reactie

References

Quellen

Referenties

Riferimenti

Referencias