Hackers Drain Kucoin Crypto Exchanges Funds in Security Breach CoinDesk –

|

De fondsen van een Aziatische cryptokasbeurs zijn gecompromitteerd in een veiligheidsinbreuk.

De Singapore-head-quartered digitale activaruil KuCoin zei in een verklaring dat het grote terugtrekking van bitcoin en etherische penningen aan een onbekende portemonnee die bij 19:05 UTC-tijd op Vrijdag begint ontdekte.

In een live stream op 4:30 UTC-tijd zaterdag, KuCoin CEO Johnny Lyu zei dat een of meer hackers de prive-sleutels van de hete portemonnees van de beurs verkregen. Kucoin bracht wat in hen aan nieuwe hete portefeuilles werd verlaten, verliet de oude en bevroor de klantenstortingen en de opnamen, bovengenoemde Lyu over.

KuCoins koude portefeuilles waren onaangetast, beweerde Lyu. Koude cryptocurrency portemonnees zijn niet verbonden met het internet en worden beschouwd als veiliger dan hete cryptocurrency portemonnees.

Lyu heeft de hoeveelheid gestolen cryptocurrency activa niet bekend gemaakt, maar zei dat KuCoin het portemonnee-adres van de hacker en een lijst van gestolen fondsen zou vrijgeven.

Twee etherische portemonnees van KuCoin hebben meer dan 11.000 ETH, die momenteel tegen een prijs van ongeveer $350 handelen, naar een onbekend portemonnee-adres gestuurd, volgens gegevens van blockchain explorer Etherscan.

Het onbekende portemonnee-adres heeft ook meer dan 150 op Ethereum gebaseerde penningen met een waarde van meer dan $150 miljoen ontvangen, zo blijkt uit de Etherscan-adresinformatie.

Meer dan 200 cryptocurrency activa handel op KuCoin met een gecombineerde dagelijkse gemiddelde volume van ongeveer $ 100 miljoen, volgens de crypto data site CoinGecko.

De prijs van KuCoins ruilmiddel KCS daalde met 14% tot $0,86 binnen een uur op zaterdag als nieuws van de veiligheidsovertreding verspreid op sociale media.

Plaats een reactie

References

Quellen

Referenties

Riferimenti

Referencias