Hier is de Key Level Bitcoin die nodig is om boven te sluiten om een Uptrend af te schoppen

|

Bitcoin Hier is het Key Level dat Bitcoin nodig heeft om boven te sluiten om een Uptrend af te schoppen.

De prijsactie van Bitcoin is de afgelopen weken ruw geweest, waarbij stieren en beren in een impasse raakten omdat het tussen de $10.200 en $11.200 aan prijsstijgingen consolideerde.

Deze twee niveaus hebben bewezen een sterke steun en weerstand te zijn, en welk niveau het eerst wordt gebroken zou een aantal belangrijke inzichten in de vooruitzichten op korte termijn kunnen bieden.

Wat betreft waar het in de nabije toekomst zou kunnen evolueren, merkt één trader op dat het allemaal afhangt van zijn aankomende wekelijkse kaarssluiting.

Hij houdt nauwlettend in de gaten of het wel of niet meer dan $10.600 kan stabiliseren.

Bitcoin heeft de markt de afgelopen weken geleid, waardoor beleggers weinig inzicht hebben in de richting die de markt opgaat, omdat deze tussen de $10.200 en $11.200 schommelt.

De scherpe opleving van gisteren die het tot een hoogte van $10.800 leidde, onthulde dat stieren ondanks hun recente zwakte nog steeds enige onderliggende kracht hebben.

Dit gezegd zijnde, was de reactie op $10.800 grimmig, aangezien de stieren snel getuige waren van hun controle over de crypto op te lossen zodra dit niveau werd geraakt.

Een analist merkt nu op dat waar de volledige markttrends vervolgens kunnen afhangen van de aankomende wekelijkse sluiting van Bitcoin. Hij gelooft dat het van vitaal belang is dat de wekelijkse kaars boven de $10.600 sluit.

Bitcoin consolideert na 10.800 dollar afwijzing

Op het moment van schrijven is Bitcoin iets meer dan 1% goedkoper dan de huidige prijs van $10.630. Dit is ongeveer de prijs waartegen het de hele afgelopen dag heeft gehandeld.

Gisteren waren de kopers in staat om zijn prijs zo hoog als $10.800 te duwen voordat het zijn momentum verloor en lager begon te glijden. Op dit punt lijkt het een ongelooflijk strak consolidatiebereik te vormen tussen $10.500 en $10.600.

Waar het zich vervolgens beweegt kan grotendeels afhangen van hoe het zich ontwikkelt in het weekend, aangezien een voortdurende periode van consolidatie uiteindelijk zou kunnen resulteren in een andere bearish daling als de stieren niet in staat zijn om een andere uptrend te ontketenen.

Analist: Hier is de Key Level BTC moet sluiten boven naar Rally Hoger

Terwijl we het over de kortetermijnvooruitzichten van Bitcoin hebben, legde een analist uit dat het van vitaal belang is dat de stieren hun wekelijkse kaars boven de $10.600 sluiten deze zondagavond.

“BTC wekelijks. Momenteel hertesten we $10600 steun. Zolang dat duurt tot het einde van de week, is dat typisch bullish,” zei hij terwijl hij wees op de grafiek hieronder.

Beeld van DonAlt. Kaart via TradingView.

Waar de markttrends in de komende dagen analisten belangrijke inzichten zouden moeten geven in de vooruitzichten op de middellange termijn van Bitcoin en andere belangrijke altcoins.

Als BTC zijn weerstand op middellange termijn niet kan overwinnen met $11.200 op korte termijn, kan het doorgaan met het zien van ruige handel.

Aanbevolen afbeelding van Unsplash. Grafieken van TradingView.

Plaats een reactie

References

Quellen

Referenties

Riferimenti

Referencias