Kirobo lanceert KIRO Token met Whale-Proof Staking Mechanism

|

Industrie Kirobo lanceert KIRO Token met Whale-Proof Staking Mechanism

Blockchain startup Kirobo heeft de afsluiting van zijn succesvolle beta-fase aangekondigd, wat de weg vrijmaakt voor de lancering van zijn KIRO-token en innovatieve “walvisbestendige” stakingprogramma. Kirobos missie is het beschermen van gebruikers van cryptografie tegen menselijke fouten, waarbij naar schatting 18% van de mensen die geld hebben verloren door het sturen van fouten worden aangepakt.

Met steun van de Israel Innovation Authority was de oplossing van Kirobo om een extra logische laag te bouwen in blokketenprotocollen, genaamd Retrievable Transfer, geschikt voor individuen, bewaarders, beurzen en portemonnee-aanbieders die veiligheidskenmerken willen toevoegen. Deze laag fungeert als een derde verificatiestap en helpt gebruikers om verliezen door transactiefouten te voorkomen door de verzender te verplichten een wachtwoord toe te voegen aan hun overdracht. De ontvanger moet dan een passende wachtwoordcode invoeren voordat het geld wordt vrijgegeven. Totdat de ontvanger de juiste code invoert, kan de verzender de transactie annuleren en ophalen. Kirobo beschikt niet over de privé-sleutels en heeft op geen enkel moment van het proces toegang tot het geld of de bestemming.

Bitcoin en etherische ondersteuning met meer te komen

De bètafase van Kirobo diende om de voordelen van deze logische laag te versterken, waarbij Kirobos CEO Asaf Naim beweerde dat “van alle transacties die via het platform werden verstuurd, meer dan 4% werd bespaard door de terugroepfunctie”. CTO Tal Asa, die het vermijden van verliezen bespreekt, voegde eraan toe: “Het verwijderen van zon obstakel [voor bredere adoptie] geeft bitcoin een vechtende kans om de mainstream voor monetaire transacties te betreden, en onze eerste gebruiksgegevens benadrukten het nut van het doen van alleen dat.”

Kirobos Retrievable Transfer-functie is al live met Ledger hardware-ondersteuning voor Bitcoin-transacties. Trezor en KeepKey ondersteuning komt binnenkort. Er is ook een logische laag voor het Ethereum-netwerk ontwikkeld door Kirobo, gevolgd door EOS, Tron, Litecoin, Cardano, NEO en Libra.

Hoe KIRO goedkopere transacties mogelijk maakt

Nu bereidt Kirobo zich voor om op deze vooruitgang voort te bouwen door de lancering van zijn inheemse transactiemerkteken KIRO. KIRO wordt gebruikt om de netwerkkosten te verlagen door het openen van een betalingskanaal tussen de gebruiker en het poolcontract, waardoor het mogelijk wordt om de betaling via offline transacties te aggregeren. Het kan worden gekocht via het systeem of extern van een beurs.

In een eerste promotie, die in twee weken wordt afgesloten, zal Kirobo transacties van meer dan $1.000 via KIRO-munten in rekening brengen, terwijl transacties onder $1.000 gratis blijven. Gebruikers kunnen de kosten aanzienlijk verlagen door gebruik te maken van KIRO in plaats van de overschrijvingsvaluta, met een standaardtarief van 100 KIRO, zelfs voor hoogwaardige BTC-transacties.

Na de afronding van de bètafase richt Kirobo zijn aandacht ook op het inzetten van liquiditeiten, met als doel de transactiekosten te verlagen en de toegankelijkheid van het platform te vergroten. Vroege stakers zullen hogere beloningen kunnen verdienen, waarbij de stakinglimiet afneemt naarmate de liquiditeitspool groter wordt. Asaf Naim merkte echter op dat “het voor ons belangrijk is om te voorkomen dat de valuta wordt gecontroleerd door grote houders. Daarom hebben we een systeem voor walvisbestendige staking gecreëerd. Dit beperkt de maximale inzet tot 7 ETH per portemonnee, om iedereen die wil deelnemen te stimuleren en zo een brede verspreiding van KIRO-munten te bereiken”.

Disclaimer: De hier gepresenteerde informatie vormt geen beleggingsadvies of beleggingsaanbod. De verklaringen, standpunten en meningen in dit artikel zijn uitsluitend die van de auteur/het bedrijf en vertegenwoordigen niet die van de Bitcoinist. Wij raden onze lezers ten zeerste aan om DYOR te raadplegen alvorens te investeren in eender welk cryptocurrency, blockchain project of ICO, in het bijzonder diegene die winst garanderen. Bovendien garandeert of impliceert Bitcoinist niet dat de gepubliceerde cryptocurrencys of projecten legaal zijn op een specifieke locatie van de lezer. Het is de verantwoordelijkheid van de lezer om de wetten met betrekking tot cryptocurrencys en ICOs in zijn of haar land te kennen.

Plaats een reactie

References

Quellen

Referenties

Riferimenti

Referencias