Tether (USDT) Paolo Ardoino op MCCVR2020 op Zijn Beurzen Klaar voor een Bull Market 25 september 2020

|

Amerikaanse banken mogen nu Tether (USDT) houden. Het lijkt erop dat de beleidsmakers zich steeds meer bewust worden van de voordelen van stabiele munten en cryptokronen.

Eerder, rond Juli, publiceerde het Bureau van de Controleur van de Munt (OCC) een brief die verklaarde dat het gezag van de nationale banken en de federale besparingsverenigingen cryptocurrency custody diensten voor hun klanten kan verlenen.

Banken zijn bedoeld om aan de eisen van klanten te voldoen. Als steeds meer klanten bereid zijn om te gaan met het idee van stabiele munten en cryptocurrency, is het alleen maar praktisch voor regelgevers om te helpen voldoen aan de eisen van de financiële dienstverlening van hun klanten.

Brian P. Brooks heeft eerder gezegd: “Van kluisjes tot virtuele kluizen, we moeten ervoor zorgen dat banken vandaag de dag kunnen voldoen aan de behoeften van hun klanten op het gebied van financiële dienstverlening”.

OCC heeft zijn begrip uitgesproken voor het feit dat de financiële markten steeds meer gedigitaliseerd worden. Zij zijn van mening dat banken en diverse andere dienstverleners in staat zullen zijn om de nieuwe technologie te benutten en innovatieve manieren te bedenken om in de behoeften van hun klanten te voorzien.

Sydney Ifergan, de crypto-expert tweeted: “Uiteindelijk zullen de toezichthouders geen andere optie hebben dan het accepteren en goedkeuren van Stabiele munten zoals Tether (USDT).”

Voor degenen die het niet weten, het Office of the Comptroller of the Currency (OCC) charters, regelt, en houdt toezicht op alle nationale banken en federale spaarassociaties, alsmede federale filialen en agentschappen van buitenlandse banken. Het OCC is een onafhankelijk bureau van het Amerikaanse Ministerie van Financiën en wordt geleid door de Comptroller of the Currency.

Tether (USDT) MCCVR2020

Nu Tether onlangs de 1M $USDt heeft teruggegeven aan de legitieme eigenaars, verspreiden velen van hen het idee dat het oké is om in de projecten van DeFi te stappen, maar het moet wel met Tether.

Onlangs werd Tether ($USDt) genoteerd op BitBay, een in Estland gelicentieerde crypto-to-fiat beurs.

Bitfinex getweet: “Word vandaag lid van @paoloardoino waar hij zijn gedachten bespreekt over “Are Exchanges Ready for a Bull Market?” op de #MCCVR2020.”

Om MCCVR 2020 in te voeren die volledig in virtuele realiteit zal plaatsvinden op 25 en 26 september van 10 tot 16 uur s middags Oostelijke daglicht. Ze hebben een fantastische wereld voor de gebruikers gebouwd om te verkennen!

Hoewel het voor gebruikers mogelijk is om hun VR-headset zeker te gebruiken om zich bij MCCVR 2020 aan te sluiten, hebben gebruikers er misschien geen nodig, omdat een webbrowser ook werkt. De topluidsprekers zijn de sprekers en panelleden en het is de moeite waard om er op af te stemmen.

Advertentie

Advertentie

Plaats een reactie

References

Quellen

Referenties

Riferimenti

Referencias