VC Investeerder Tim Draper zegt dat hij XRP, Bitcoin Cash, Tezos On Top Of His BTC Holdings ⋆ ZyCrypto bezit.

|

Advertentie

Een parel van wijsheid in de cryptocurrentieruimte adviseert beleggers om hun beleggingen te diversifiëren. Crypto activa zijn toevallig zeer riskant. Als zodanig wordt aangenomen dat het verspreiden van uw vermogen over vele activa uw kansen om meer rendement te behalen vergroot.

Tech miljardair en durfkapitaalverstrekker Tim Draper, die ook een uitgesproken bitcoin (BTC) investeerder is, heeft dit advies merkbaar opgevolgd. Hij onthulde onlangs dat hij eigenaar is van Ripples XRP, Bitcoin Cash (BCH), Tezos (XTZ) en Aragon (ANT), naast zijn BTC-holdings.

Sprekend tijdens een investeerdersconferentie georganiseerd door private markets liquidity provider Linqto, stelde Draper voor dat crypto op de rand van de mainstream adoptie staat.

“Ik ben een gelovige. Ik denk dat het gebeurt – [adoptie] het komt eraan. Het is zo belangrijk voor de wereld, en ik wil dat de wereld het weet, en ik wil dat andere mensen in de wereld aan boord komen.”

Toch worden de Altcoin-investeringen van Draper overschaduwd door zijn BTC-holdings

Draper is alom bekend voor het openlijk prijzen van alternatieve cryptokringen. Zo prees hij in oktober vorig jaar Ripple voor zijn voortdurende inspanningen om het XRP-ecosysteem te laten groeien en voegde hij eraan toe dat het slechts een kwestie van tijd was voordat de crypto-activa een explosieve groei doormaakten.

Onlangs zou hij Bitcoin Cash in een tweet hebben gepromoot. De tweet onthulde dat Draper BCH had gekocht terwijl hij applaudisseerde voor Roger Ver.

Advertentie

Toch vertegenwoordigt BTC, ondanks de promotie van altcoins, het grootste deel van zijn crypto-portefeuille.

Draper is een vroege BTC-investeerder, die in 2014 30.000 BTC heeft gekocht van de Amerikaanse overheid in een veiling voor 632 dollar per munt. Tegen de huidige prijzen is deze investering nu ongeveer 319 miljoen dollar waard. Dit is een waardering van meer dan 1520% binnen slechts zes jaar.

Draper verwacht nog steeds dat de Bitcoin-prijs $250.000 zal bedragen in 2022.

Draper is onaangedaan gebleven door de ups en downs van de bitcoin markt. Sinds de voorspelling in 2018 dat de bitcoin tegen eind 2022 of begin 2023 $250.000 zou raken, heeft de durfkapitaalinvesteerder zich vastgezet op zijn prognose.

In april van dit jaar heeft hij zelfs een tong in de wang beloofd om een rauw ei te eten als zijn voorspelling niet uitkwam.

Intussen schommelt de bitcoineprijs rond de $10.737,12. Het is een verre schreeuw van de hoge voorspelling van Draper, maar als hij gelijk heeft en het raakt $250.000 tegen 2023, zal zijn BTC-holdings een duizelingwekkende $7,5 miljard waard zijn.

Plaats een reactie

References

Quellen

Referenties

Riferimenti

Referencias